top of page
PG Draadafsluitingen

Poorten en tuinpoorten in Vlaams-Brabant, Limburg

Handmatig of geautomatiseerd, aan u de keuze!
Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

EEN POORT OP MAAT, MET OF ZONDER AUTOMATISATIE

Een poort uitgerust met videofonie? Een vrijdragende schuifpoort met motor? Een poort voor aan de oprit? Een tuinpoort met een gelakt kader, opgevuld met hout?

Ook voor het plaatsen van de mooiste poorten op maat zit u goed bij PG Draadafsluitingen. U kiest uit een gelakte kader in combinatie met hout en/of metaal, geautomatiseerd of handmatig. Elke poort is uniek, van hoogwaardige kwaliteit, veilig én mooi. Voor iedereen een ruime keuze, particulier of bedrijf. Onze poorten zorgen voor extra beveiliging van uw woning en geven u een groter gevoel van privacy.

OOK BIJ DE PLAATSING VAN UW POORT EEN UITSTEKENDE

Het is ook mogelijk om aan de hand van een foto uw lievelingspoort te bestellen. Wij plaatsen namelijk alle soorten poorten! Uw oude materiaal nemen we mee na de plaatsing van uw nieuwe poort. Struiken of hagen verwijderen voor de plaatsing van uw nieuwe poort? Een kolfje naar de hand van PG Draadafsluitingen! Wij nemen hierna alle afval mee en laten alles piekfijn achter, zodat u nadien geen opkuis meer hebt. Niet alleen voor de plaatsing van een nieuwe poort, ook voor kleinere afsluitingen en herstellingen na stormschade kunt u op onze expertise rekenen.

EEN TUINPOORT OF HOUTEN POORT OP MAAT IN VLAAMS-BRABANT, LIMBURG? CONTACTEER PG DRAADAFSLUITINGEN METEEN VOOR EEN MOOIE, SLUITENDE OPLOSSING. WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS EN OVERHANDIGEN U EEN OFFERTE.

bottom of page