top of page
PG Draadafsluitingen

Staalmatpanelen, overal in Limburg

Vaste panelen voor een duurzame veiligheid.
Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

EEN AFSLUITING MET STAALMATPANELEN

PG Draadafsluitingen levert en plaatst staalmatpanelen overal in Limburg.

Deze afsluiting bestaat uit ijzeren panelen met polyester coating, voorzien van robuuste palen. Een staalmatpaneel heeft een standaardlengte van zo’n 2,5 meter, met vastgelaste verticale en horizontale staven, voor een maximum aan stevigheid. Deze veilige, degelijke en duurzame omheining heeft een strakke en moderne uitstraling. Uiterst geschikt als afsluiting voor bedrijven, school-, speel- of sportterreinen, maar ook meer en meer in trek bij huiseigenaars voor de beveiliging van hun eigendom.

 

Naast staalmatpanelen kunt u bij ons ook terecht voor draadafsluitingenhouten schermenhouten klikplanken en betonnen afsluitingen.

3 TYPES STAALMATPANELEN

Type 6/5/6 mm:

Warmbad verzinkte en gepoedercoate gelaste staalmatten met beugels bevestigd aan stalen buispalen. Deze staalmatpanelen hebben een verticale draaddiameter van 5mm en dubbel horizontaal rond van 6mm.

Type 8/6/8 mm:

Warmbad verzinkte en gepoedercoate gelaste staalmatten met beugels bevestigd aan stalen buispalen. Deze staalmatpanelen hebben een verticale draaddiameter van 6mm en dubbel horizontaal rond van 8mm.

Type 3D:

Warmbad verzinkte en gepoedercoate gelaste staalmatten met beugels bevestigd aan stalen buispalen. Deze staalmatpanelen hebben mazen van 50x200mm, maasgrootte van de versterking 100x50mm.

De beschikbare hoogtes van de verschillende types staalmatpanelen zijn telkens 100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 183cm, 203cm, 223cm en 243cm. Standaardkleuren zijn groen, zwart of donkergrijs.

ENKELE VOORDELEN VAN STAALMATPANELEN

Steviger dan een draadafsluiting

 

Moeilijk te beklimmen

Strakke, discrete omheining

Verschillende variaties mogelijk

Onderhoudsvrij

Hoge veiligheid

Beschermd tegen corrosie

Mogelijk in combinatie met een betonnen plaat onderaan

Schoolbinderveld4.jpeg

EEN OFFERTE VOOR UW TUINDRAAD OF ANDERE DRAADAFSLUITING OVERAL IN LIMBURG?
CONTACTEER ONS METEEN VOOR EEN BEZOEK BIJ U TER PLAATSE.

bottom of page